Allmänt

Fullspäckat schema

Håhå jaja, idag är det bara att köra så det ryker! Sedan blir det en massa rantande efter vägarna.

Med lite tur hinner jag idag göra klart sådant som blivit liggandes på jobbet, innan jag smiter iväg lite tidigare än vanligt. Ska till syrran, med måltidsuppehåll efter vägen, för att hämta min nya handväska och höra hur de haft det under semestern.

Imorgon blir det IKEA, sedan åker jag nog direkt till L och dumpar de grejer B har beställt med mig (jag har fått en lång lista). Jag måste bara kolla att hon är hemma, så jag kan lämna grejerna där.

Söndag får jag packa upp mina egna inköp, åtminstone de mest akuta grejerna. Sedan får jag vänta tills sofforna kommer, för jag måste köpa nya soffor. Det har varit på tal länge, men nu ska jag verkligen slå till. Återstår bara (”bara” 🙄 ) att provsitta, provligga och välja klädsel.

Jag har två modeller jag valt ut: en som jag verkligen vill ha, men som kan vara för kort att ligga bekvämt på, och en som är betydligt längre, men inte riktigt rätt modell. Den finns dessutom med fuskskinn som klädsel, vilket skulle underlätta tillvaron betydligt… *gaahhh* Jag kan inte kombinera och ta en av varje (jag ska ha två treor, inte en trea och en tvåa) för de är väldigt olika i både form och klädsel.

Spännande fortsättning i nästa nummer efter helgen… 😉

UPDATE
Jag behövde inte åka till L med B:s grejer, hon kom förbi under helgen och hämtade dem själv.

[tags]planer, rantande, IKEA, soffor[/tags]