Allmänt

Skurkaktigt

Jag är en tjuv! 😯

Igår använde jag – för första gången – självscanningen i affären, en nyhet de lagt till när de renoverade hela lokalen. Jag hade bara tre varor, samtliga med streckkod, så jag tänkte jag skulle prova.

Tyvärr blev jag lite distraherad av att det vid den andra självscanningen (det finns två) blev ett uppehåll, så en anställd måste komma och fixa till det, och då glömde jag scanna in korvbröden (plastkasse och korv x 2 scannade jag).

Visserligen tror jag inte att affären går i konkurs för att jag glömde scanna mina bröd, men oj så förskräckt jag blev när jag upptäckte det i morse, när jag skulle slänga kvittot. Kastade en snabb blick på det och insåg plötsligt vad som saknades…! 🙁

Nåja, jag har gjort av med massor av pengar under årens lopp på den affären, så de kan gott få bjuda mig på bröden. Men ååhhh vad jag känner mig skurkaktig!

[tags]skurk, tjuv, förvirrad, glömsk[/tags]