Foto, Katter

Kär lek

Froppisen visar sin kärlek genom att busa med mina händer. Idag var jag liiiite för långsam och hann inte dra undan handen i tid. 😉 Vi gillar båda två morgonbuset i sängen, så det är ingen fara med vare sig mig (eller henne).

Det är så kul att peta på henne och se hur hon blixtsnabbt slingrar sig för att få tag i min hand och DÖDA den. Pupillerna är JÄTTEstora och klorna utfällda till max. Då petar jag på henne med andra handen, på ett annat ställe, och då slår hon nästan knut på sig själv för att hinna med. 😆

Annars är hon väldigt efterhängsen. När jag går på toa ensam hemma drar jag inte dörren i lås, för det tar ca ½ sekund så krafsar hon i dörrspringan för att få grepp och dra upp dörren till en kattbred springa. När hon väl tagit sig in, lindar hon sig runt mina ben och kysser mina fötter (pervo!), för hon vet att när jag sitter på toa slipper jag inte undan henne.

Froppisens favoritställe är på soffan, mellan två fleece, d v s under filten men morgonrocken. Hon blir Väldigt Upprörd om hon försöker klämma sig in under filten och jag inte har morgonrocken på mig. Hur ska hon då kunna ligga bra?!? Hon klämmer sig in ändå, men är inte nöjd, så efter en liten stund ger hon upp försöken att bädda till mig och går därifrån. 😉

Även om froppisen är yngre än madamen, så är hon ändå 13 år. Vi är två tanter som bor tillsammans och skämmer bort varann. Ungefär. Någon blir mer bortskämd än den andra, men det låtsas vi inte om, eller hur? 😉

[tags]kärlek, katt[/tags]