Allmänt

Smärta

Aj, aj, aj, det bultar och det bankar… Nej, inte riktigt, men då och då nyper det till ordentligt emellanåt.

Alla som drabbats av en behå med avbruten bygel vet precis vad jag menar, eller hur? Jag längtar till lunch, då jag får gå hem och byta. Till dess får jag sitta här och låta bli vissa rörelser. (Hur f*n kunde jag missa att den var trasig när jag tog på den??? Den måste ha gått sönder efter att jag klätt på mig!)

[tags]behå, bygel[/tags]

2 kommentarer på “Smärta”

  1. Jag satt på ett avdelningsmöte när jag plötsligt kände att BH spännet (framknäppning) gick upp…
    Fick göra ”ett snabbt ärende ut” – utan förklaringar…
    Självklart hade jag en vit tunn blus på mig den dan.
    Ha ha! Man får bjuda på sig själv ibland – men det finns ju gränser!

    1. Vi hade en (manlig) konsult på besök när mitt ena behåband gick av mitt under mötet. Ett snabbt besök på toa kunde inte rätta till det, så jag var ”låghalt” resten av dagen – självklart även på utelunchen vi blev bjudna på… 🙄

Kommentarer är stängda.