Allmänt

Höstfix

Jag behöver höstfixa lite grann hemmavid, både ute och inne. Det är läge att plocka fram ljusstakar och -lyktor för att lysa upp de mörka kvällarna. Jag har en del idéer om var och hur, återstår bara när. 😉

En kul grej jag upptäckte när jag kom hem med mina IKEA-fynd var att fuskljusen jag köpte ställer in sig att lysa 6 timmar, sedan slocknar de och tänds samma tid nästa kväll igen! 😯 Det visste jag inte innan jag köpte dem, utan upptäckte det när jag råkade kolla instruktionshäftet* i förpackningen.

Egentligen borde jag ta in utemöblerna från altanen, men tror jag sparar med det tills jag fått de nya sofforna. Jag måste ju ha plats att förvara både de gamla och de nya sofforna, tills de gamla blir bortfraktade. Tänkte ringa Återvinningen, men det kanske tar några dagar tills de har tid att komma och hämta?**

[tags]höstfix, batteriljus, soffor[/tags]

*) IKEA har verkligen instruktionshäfte i alla sina förpackningar! Jag bläddrade lite i det medan jag åt, annars hade jag slängt det utan att läsa.

**) Jag bokar inte in hämtning i förtid, innan jag fått de nya sofforna. Vill inte riskera något. 😉