Allmänt

Hupp!

Jag vet inte vad som har hänt!?!

Under lunchen gjorde jag undan att veckohandla, så allt är fix och färdigt hemma – jag slipper fara till affären efter jobbet!

*jublar*
*gör vågen*
*high-five:ar mig själv*

Det gör genast måndagen lite lättare att leva med! 😆

UPDATE
Jag har även bokat in leveransen av de nya sofforna nästa vecka! Vid beställningen fick jag (typiskt IKEA?) leveransbesked med valt datum, men klockslag ”mellan 07:00-22:00”. Nu är tidsspannet nedkrympt till ”mellan 09:00-11:00” och det är OK. Jag har ju flex att använda, ifall jag inte tar semester hela dagen (sofforna ska ju monteras ihop också, och det får jag göra själv).

UPDATE 2
Äh, vad fasen – jag tar semester hela dagen! Då får jag skruva ihop sofforna i lugn och ro.

[tags]veckohandling, måndag, IKEA, soffor, leverans[/tags]