Allmänt, Foto

Är sommaren över nu?

Första frostmorgonen. Är det dags att ställa undan fläkten jag tog fram i somras nu? 😆

I ärlighetens namn ska sägas att den inte blivit använd mer än en dag eller två – det har varit en kall sommar. Jag gillar ju inte när det blir för varmt, men jag har ju fläkten att ta till om det blir för varmt på kontoret. Även om det varit vissa soliga dagar (efter att min semester var över, förstås) så har nätterna ändå varit förhållandevis kalla, så kontoret har svalnat av under natten.

Nåja, nu är det verkligen höst! Jag slapp skrapa bilrutor i morse, då jag varit smart nog att köra in bilen i garaget igår. Där provade jag ett annat trick: jag lämnade en bilruta öppen under natten. Igår var det väldigt mycket imma på insidan av bilrutorna, men jag har tidigare ”torkat ur” bilen invändigt genom att öppna sidorutorna och köra kupéelementet på fullt blås under natten. Nu provade jag värma bilens insida med enbart garagets värme, så få se om det är igenimmade rutor när jag ska hem på lunch.

Jag håller på att grotta in mig i Camilla Grebes ”Älskaren från huvudkontoret” som ljudbok just nu (för att sedan fortsätta med nästa bok i serien: ”Husdjuret”). Det är ett fåtal olika huvudpersoner, som är berättarjaget i olika kapitel, men det går bra att hålla ihop historien ändå. Inte som vilken-bok-det-nu-var, där det var ny berättare för varje kapitel, plus att en del var ”jag” medan andra var ”hon/han”. Den boken var så jobbig att läsa att jag aldrig avslutade den. 🙄

Jag måste verkligen säga att jag är sjukt nöjd med min ”läs & lyssna-tjänst”! En bekant lånar CD-böcker från biblioteket och rippar dem till MP3 på datorn, som jag gjorde förut, men det är så smidigt att slippa det momentet. Man kan lyssna/ läsa online via biblioteket också, men där har de begränsat onlinelånen till två böcker i månaden. Två??? Det är ju ingenting! Jag läser två i veckan! 😯

Och precis NU kom jag ihåg att jag glömt ta upp kycklingen från frysen idag igen… Ja, ja. Någon dag kommer jag att komma ihåg det. Jag får hitta på något annat till middag idag istället. Igen. 😳

[tags]frost, höst, fläkt, Camilla Grebe, Älskaren från huvudkontoret, Husdjuret, Bookbeat, kyckling[/tags]

2 kommentarer på “Är sommaren över nu?”

  1. Hmm, minns att det var någon annan bloggare som tjatade på dig om de här boktjänsterna. Undrar vem det var … 😉

Kommentarer är stängda.