Allmänt

Luftigt

Det blev sååå luftigt i mitt vardagsrum när A och hans kompis T kört bort de gamla sofforna åt mig igår! 🙂

Nu återstår ”bara” att fixa till möbleringen av de nya sofforna – inklusive mattan – så blir det riktigt bra. Just nu står sofforna kloss mot väggen, alltså mot elementen, och så vill jag inte ha det. Värmen ska ju kunna cirkulera, inte stanna i soffan.

Idag behöver jag verkligen handla mat efter jobbet. En fredag?!? Jippi. Planen var att göra undan handlandet redan igår, men jag klarade middagen med det som fanns hemma – och sedan iddes jag inte fara till affären. Nu får jag skylla mig själv.

Jag får en massa shoppingerbjudanden i (den privata) mailen, så jag känner då och då hur det kliar i fingrarna att beställa något nytt. Samtidigt minns jag de drivor av ovikt tvätt jag har i sovrummet. Om jag viker tvätten, och får undan den, kommer jag att göra oanade fynd av typen ”Har jag en sådan här? När har jag köpt den?” och garderoberna kommer att bli inte bara fulla, utan överfulla.

Att jag hatar att vika tvätt gör ju att jag samlar ihop tvättberg, vilket får mig ännu mindre sugen att sätta igång med eländet. Nåja, jag får väl ta en IKEA-påse åt gången och göra något annat mellan varven. Det blir lite skattjakt av det hela, för jag har t ex borta EN handduk (ur ett set med tre). Den måste finnas där någonstans!

Så ”roligt” ska jag ha under helgen. Vad ska ni göra?

[tags]soffor, möblering, handla mat, shoppa, vika tvätt[/tags]

2 kommentarer på “Luftigt”

  1. Tvätta och vika tvätt…Kanske ta en sväng på stan. Å städa…för att det behövs,inte för att jag vill!
    Så här på fredagskvällen laddar jag med lite chips och ett glas vin!
    Trevlig helg på dig!

Kommentarer är stängda.