Allmänt, Foto

Nödd och tvungen

Trots att jag hade rester i kylen till middag igår, var jag tvungen att köpa en pizza (Jum-Jum, förstås) till middag. OK, kanske inte tvungen – men när jag ändå åkte förbi…

Det var så här: eftersom min bil bara körts korta sträckor under en lång period när kylan kommit, så har batteriet laddats ur. Igår fick jag nätt och jämt igång den efter jobbet, och beslutade då att köra den berömda rundan ”Broarna runt” för att ladda batteriet.

Som av en händelse passerar jag då matstället N, med de goda pizzorna, så jag ”råkade” stanna där. Endast i Snigelland kan man lämna bilen på tomgång medan man går in och beställer en pizza – OCH sitta kvar inne i värmen och vänta på denna pizza – utan att bilen blir stulen. Eller något man lämnat glömt kvar i bilen, t ex mobilen. 🙄

Nåja, pizzan var god och då har jag kvar de tidigare middagsresterna till idag istället. Spela roll.

Jag använder fortfarande min vattenmugg, numera utan citronskivor. Huvudsaken är att jag har vatten tillgängligt på skrivbordet, då jag annars lätt får huvudvärk av att jag dricker för lite. Under helgerna tar jag hem och diskar upp den, så den får torka ordentligt i diskstället (det är handdisk som gäller).

Planen är att dricka två muggar vatten om dagen, en på förmiddagen och en efter lunch, men jag är nöjd om jag kommer ihåg att dricka bara en mugg. Det är bättre än ingen alls!

[tags]pizza, ladda batteriet, vatten[/tags]