Allmänt, Foto

Bästa dagen på veckan

Äntligen fredag, den bästa arbetsdagen på hela veckan! 🙂

Jag satt med blicken stadigt fästad på vårt intranät hela dagen igår, eftersom jag gjorde – välbehövda – små uppdateringar av de flesta sidor. Däremot kunde jag inte göra Den Stora Uppdateringen, men med lite hjälp av datakillarna kan den gå att göra inom en snar framtid. Jag har förberett det som gick att göra i förväg.

Vi ser ut att få stora mängder med snö under dagen – ja, under hela helgen. Alltså, jag hade faktiskt tänkt tvätta, inte skotta snö! Få se om jag lyckas övertala A att komma och hjälpa mig. Får väl köra med lite mutor i form av mat. Snön som nu kommer är pyttesmå flingor, det ser ut som rök när man tittar mot gatlysena.

Jag har blivit väldigt hostig. Lite snorig också, men det är främst hostan som drabbat mig. Det är inte den vanliga rökhostan, den här hostan är mer än så. Nåja, ont krut förgås inte så lätt. Jag har ju hela helgen på mig att bli frisk igen. 😉

Jag måste berätta vad B tyckte när hon var hemma senast, och fick se mina soffor på plats i vardagsrummet: – Hur känns det att ha moderna möbler? 😆 Där fick jag, för att jag envist hållit kvar vid min ”vanliga” soffmodell varje gång jag bytt. 😆

[tags]fredag, intranät, helgplaner, förkyld, möbler[/tags]