Allmänt, Foto

Julveckan

Nu börjar det dra ihop sig ordentligt! Jag har – förstås – inte lyft ett finger i onödan under helgen, även om jag verkligen borde ha gjort det. Huset är ostädat, gården är oskottad, tvätten är otvättad  – men disken är diskad! Nåväl, jag har ju hela veckan på mig… 🙄

Jag fick nyss ett SMS att mitt paket finns att hämta på affären, så jag ska passa på att handla efter jobbet idag, när jag ändå hämtar paketet. Lika bra att göra undan det, för det blir bara värre och värre att fara och handla, ju längre framåt veckan det går.

Det är lätt att förstå hur folks fantasi förr kunde bli till sagor om skogstroll och vilda väsen, det inser jag när jag sitter och tittar på träden under dygnets mörka timmar. I dagsljus ser träden inte mycket ut för världen, men mot himlens djupblå grund 😉 bildar de snötäckta grenarna och frostiga kvistarna läskiga figurer, om man ser efter riktigt ordentligt. Stooora skogstroll, höga som träd, avtecknar sig mot mörkret… 😯

Jag har uppenbarligen för mycket av både fritid och fantasi. 😆

[tags]ojulad, paket, handla, fantasi, vintervitt[/tags]