Allmänt, Foto

Redan fredag

Den här veckan gick fort! ”Måndag” igår och fredag idag! 😉

Idag kommer jag åtminstone åt ett av våra datasystem (som var stängt för en större uppgradering igår) så jag får undan en del av högarna på skrivbordet. Och, hör och häpna: jag kom till jobbet först av alla på min avdelning idag!?! Det måste vara någon sorts uppdämd arbetsiver, eller också har jag glömt göra något där hemma i morse…? Gud, jag kommer att få fundera på det hela dagen! Vad har jag glömt??? 😳

Vädret började slå om igår kväll. Blåsten rev loss den fluffiga lätta snön som fanns i träden och virvlade runt den längs gator och gårdar – men det var sydliga vindar! I morse var det häpnadsväckande -2 grader!!! 😯 Jag fick kolla flera gånger för att se om det var sant. Tyvärr blåser det fortfarande, men nu börjar det bli hopp om vår – någon gång framöver. 😉

Planerna för den kommande helgen ser ut som vanligt: jag tänker göra diverse hushållsarbete, men det slutar väl som vanligt med att jag strandar på soffan. 🙄 Alternativt åker jag någonstans, för att shoppa eller bara hälsa på – bara för att se något annat än det vanliga jag ser här omkring varje dag.

[tags]röja undan, arbetsiver, varmare, hushållsarbete[/tags]

2 kommentarer på “Redan fredag”

  1. Den katten ser ut att ha det gosigt. Gandalf har ett sätt att rulla ihop sig, så stor han är, som gör att han nästan ser ut så där. Väldigt gulligt.

    1. En stor fluffhög måste han då bli, med den fantastiska pälsen! 😯 Och helt oemotståndlig att klia lite på… 😉

Kommentarer är stängda.