Allmänt

Semmeldagen

Jaa-happ. Det gick bra att gå till tandläkaren.

Jag vägrade – som vanligt – bedövning och tanden känns bättre än förut?!? Det var tydligen flera gamla lagningar i den tanden, men den var tillfixad efter 20 minuter. Då kunde jag gå till jobbet, snabbare än väntat. De har börjat med supertidiga tider hos tandläkaren, så jag var knappt vaken – men hade fått i mig första muggen kaffe – när jag kom dit.

Till morgonfikat på jobbet serverades det semlor, förstås. Jag ska nog åka och handla mat efter jobbet idag, och tänkte då köpa mig en semla eller två (oftast finns de bara i två- eller trepack), att smaska i mig framför TV:n efter middagen. Nu ligger jag lite efter i mitt kaffedrickande idag -p g a tandläkarbesöket – men jag får fylla på med fler koppar efter att telefontiden är förbi. Hoppas bara att ingen besvärlig kund ringer, för då kan det bli lite kärvt. 🙄

Jag lyssnar på Tony Parsons ”Murder Bag” (den är på svenska trots att de behållit det engelska namnet på boken) under lediga stunder, och ska sedan börja lyssna på Peter Mays ”Coffin Road” (även den på svenska trots det engelska namnet). Jag förstår inte varför de böcker jag verkligen vill läsa istället endast kommer som ljudböcker – det tar ju så lång tid att lyssna igenom en bok istället för att läsa den?!? I alla fall för mig, som läser väldigt snabbt.

[tags]tandläkare, semlor, fettisdag, Tony Parson, Murder Bag, Peter May, Coffin Road[/tags]

 

4 kommentarer på “Semmeldagen”

 1. Vi har precis fikat (mina) hembakta semlor på jobbet.
  Jag tog med bullar, mandelmassa, grädde och florsocker.
  Så fick alla göra sin egen.

  Blir en till ikväll också!

  1. Åh, så gott med (andras) hembakta semlor!
   Mina semmelbullar kan man skjuta en häst med, så jag har gett upp försöken. Det finns fina semlor att köpa.

 2. Läser också väldigt fort. Det är faktiskt en av sakerna jag gillar med ljudböcker. Att de tvingar mig att låta boken vara lite längre. Jag tycker ibland det går lite FÖR fort när jag läser.

  1. Det kan väl inte gå för fort? Jag vill ju veta hur det går, så snabbt som möjligt! Men ljudböcker är bra sällskap i bilen, då jag oftast kör ensam långa sträckor.

Kommentarer är stängda.