Allmänt

Intressant

Jag ser till min stora fasa att jag är inbokad på en kurs hela fredagen! Det har jag verkligen inte tid med! 😯 Den såg inte vidare intressant ut heller, om jag ska vara ärlig, så jag följer nog B:s förslag. Vi går till lunch, och verkar kursen inte bra så går vi och jobbar på eftermiddagen istället. (Hon var också inbokad på den kursen.)

Det är nollgradigt och snöar kramsnö idag. När jag kom till jobbet hade T, som höll på att skotta vid ingången, skottat upp en kliva-ur-bilen-remsa åt mig där jag ställer bilen! Tidigare har J också gjort det, så de skämmer verkligen bort mig. 😉

Froppisen brukar ju inte vilja gå ut när det snöar, men igår var hon ivrig. Först gick hon ut en sväng, innan jag gav henne middag. En liten stund efter maten började hon gnälla igen – och hennes skål var alldeles tom! 😯 Hon måste ha varit jättehungrig, så hon åt allt på en gång! Snabbt släppte jag ut henne ett varv till, så hon fick gå under altanen och göra det som behövde göras. (Det var därför hon gnällde.)

I morse ville hon bara sitta på fönsterbrädet och kolla läget medan jag var ute och rökte. 😉 Ingen större lust att gå ut i blötsnön. Jag skulle verkligen behöva skotta av snön från bron, istället för att fortsätta och trampa fast den, men kanske under lunchen idag? Vi får se.

Jag har nämligen Den Långa Kjolen den här veckan, och den är lite besvärlig, speciellt i trappor. När jag går uppför trappor, får jag lyfta lite i kjolen så jag inte trampar på den. Så fort jag sätter mig i bilen, får jag hissa upp kjolen bredvid stolen, så jag inte klämmer kjolfållen i bildörren.

Igår handlade jag efter jobbet, och kom ihåg att köpa semlor! 😆 Däremot glömde jag äta dem, men jag får väl göra det idag istället… Klockan sprang snabbt iväg, eftersom jag blev sen hem då jag handlade, och middagen tog en himla tid att laga, och så skulle jag hinna äta också innan ”En plats på landet”, och… Ja, jag glömde helt enkelt bort semlorna. 😳

Idag är det ju istället Alla Hjärtans Dag, men eftersom jag delar den dagen med froppisen, kommer lite semla (åt mig) och vispad grädde (åt froppisen) att passa perfekt ikväll! Innan bion, förstås – jag får inte glömma att jag ska på bio ikväll.

[tags]kurs, kramsnö, hungrig katt, skotta bron, lång kjol, semlor, bio[/tags]