Allmänt, Foto

Papperslös

Jag tänker inte säga något mer om ”det papperslösa samhället”, inte efter att ha skummat igenom en skrift med förhållningsorder som dök upp på mitt skrivbord häromdagen. Tjaaaa, har vi inte skrivit ut tillräckligt mycket förr så lär vi börja göra det nu. *djup suck*

Samtidigt finns det hopp! Allt behöver inte sparas hur länge som helst, en del saker får vi rensa bort tidigare än beräknat! *gör vågen* Snart får jag plats med mina pärmar som blivit över, inne i vårt arkiv, så jag inte behöver samla dem på golvet bredvid (den överfulla) bokhyllan längre!

Ibland råkar vi köra samma ”dress code” på jobbet, typ alla har blått på sig, eller randigt, eller annat som passar ihop. Det är ren slump, även om vi ibland kör dress code med avsikt (t ex vid större möten där alla avdelningar sitter tillsammans) bara för skojs skull. Idag har jag och S brunt, medan Å och A har blått. Tyvärr är M ledig, annars hade hon fått vara tungan på vågen om vilken dress code som vinner. 😆

Jo, jag är lättroad!

[tags]rensning, dress code[/tags]

2 kommentarer på “Papperslös”

  1. Jag är faktiskt papperslös på mitt jobb trots att jag jobbar ”på kontor”. Har inte en pärm inte ett papper. Var superenkelt att flytta nu när vi fick nyrenoverade lokaler på jobbet.

Kommentarer är stängda.