Allmänt, Foto

Jag vann!

Jag vann den inofficiella tävlingen om vilken av grannarna som har kvar sin julbelysning längst!

Hundgrannen bredvid Snigelskalet har tagit ner (eller dragit ur kontakten till) ljusslingan han har haft på hundgården, och grannarna på gatan nedanför har tagit ner sin mångfärgade granslinga för länge sedan. Jag höll ut längst, och kommer att hålla ut ett tag till. Julen varar väl till påska, eller hur? 😆 (Alternativt tills ljusslingan tinar loss från altanräcket…)

Det är lite myspysigt att ha slingan som ljussättning på kvällarna när jag går ut och röker. Även om det nu är ljust längre på kvällarna, och mycket tidigare på morgnarna, så tänker jag inte släcka slingan. Nejdå, så länge den sitter kvar ska den få lysa! Alltid retar det någon… 😉

[tags]julbelysning, ljusslinga[/tags]