Allmänt, Foto

Tre nyanser av grått

Det var verkligen inte meningen, men jag fnissade lite för mig själv när jag såg det: grå t-shirt, grå joggingbrallor och grå soffa. Allt kombinerat med den svartvita mattan. Jajamensan, påsken är en riktig färgexplosion i Snigelskalet! 😆

Jag hade så mycket jag tänkt göra under mina lediga dagar, men jag känner mig motarbetad. Vid senaste shoppingrundan på IKEA köpte jag bl a en korg att fästa på duschstången, en sådan där som man ställer schampoflaskor i.  Idag visade det sig att den självklart är för bred för att passa på min duschstång! 🙁

Ja, inte för bred för själva stången, men vattenrören sitter för tätt intill. Inte nog med det, vid en närmare granskning upptäckte jag att det är omöjligt att avlägsna den fula (och grunda) plasthållaren som sitter där sedan tidigare. Jo, om jag skruvar loss stången från väggen, men inte annars. *gaahhh* (Det tänker jag inte göra.)

Men, som den förutseende och shoppinglystna person jag är, har jag vid ett annat – ännu tidigare – IKEA-besök köpt en liknande gallerkorg, men med sugproppar. Jag får prova sätta upp den istället, enda problemet är att mina våtrumsväggar inte är helt släta utan har en aning struktur. Inte mycket, så det kan gå bra ändå. (Och en korg med krok att hänga upp går inte heller, det har jag redan provat.)

Förutom att känna mig motarbetad 😉 har jag lyssnat på en bok, ”Begrav dina döda” av Louise Penny, medan jag tömt & fyllt diskmasken och bytt kuddar & kuddfodral i sofforna. Det är sjätte boken i serien om kommissarie Gamache – den följer upp femte boken, som jag lyssnat på tidigare.

[tags]grått, duschkorg, Begrav dina döda, Louise Penny[/tags]

2 kommentarer på “Tre nyanser av grått”

    1. Det låter intressant! Om inte sugpropparna funkar får jag kolla närmare.

Kommentarer är stängda.