Allmänt

Sur på mig själv

Idag är jag lite sur på mig själv.

Igår satt jag och arbetade mig igenom drivorna med ärenden som samlats på mitt bord under sjukdagarna. Stannade till och med två timmar extra för att göra klart ett speciellt ärende, som skulle varit klart senast onsdag. (Det var ju torsdag igår, men många är påsklovslediga, så ingen hade efterlyst det ärendet.)

Efter att ha gjort allt klart och mailat iväg hela ärendet, med PDF:ade bilagor och allt, så upptäckte min tröga hjärna att det var fel-fel-FEL på alltihop… Jag ville bara lägga mig ner på golvet och dö, men mailade snabbt till den (enda) person som fått ärendet, att han inte skulle bry sig – jag skickar nytt (och rätt) idag.

Så kan det gå när man är för snabb för sitt eget bästa. 😳

För övrigt glömde jag ställa in bilen i garaget igår. Hade vaga planer att eventuellt åka och handla, men det blev inte av. Bara därför har det kommit en decimeter blötsnö under natten. Enda fördelen med den sortens snö är att den är lätt att få bort från bilen; man trycker bara till på rätt ställe, så släpper stora sjok av snö och glider iväg.

[tags]misstag, övertid, ringrostig, blötsnö[/tags]