Allmänt, Foto

Happy together

Det var en väldigt dålig och suddig bild, på alldeles för långt avstånd, men jag lyckades rita in bokstäverna till slut. Ser ni de tunna, tunna kvistarna innan jag fyllt i dem? Jag fick förstora ordentligt innan jag fick linjerna där de skulle vara. 😉

Jag fick beröm idag, av B och B! De tyckte jag är så duktig och engagerad och jag-vet-inte-allt, jag blev direkt tårögd av allt de berömde mig för.

Orsaken var att jag och B blivit tilldelade en specialuppgift, som ingen av oss egentligen vill, eller har tid att, göra. För övrigt är det inte vår sak att göra den uppgiften, men det är bara att bita i det sura äpplet och ta itu med saken.

B visste inte att jag redan fått uppgiften, före henne, så hon gruvade sig att ta upp den med mig. Det är mycket nu, för oss båda (ja, för alla), så hon bestämde sig för att vänta till nästa vecka innan hon tog upp saken med mig.

Jag, å min sida, satte tänderna i specialuppgiften idag och gjorde ett första utkast – bara för att slippa göra en av mina långtråkigaste arbetsuppgifter (ett större utskick som görs varje månad, tråkigt som tusan)… Sedan mailade jag över utkastet till B, och gick och kollade om hon hade några synpunkter.

Snacka om att ett tungt ok föll från B:s axlar! 🙂 Hon hade inte alls hunnit börja med uppgiften, så att jag redan hade gjort ett utkast var manna från himlen. Därför fick jag sådana berömmande ord från både henne och B.

Det berömmet kommer jag att slicka i mig hela helgen! 😉

[tags]urklipp, specialuppgift, beröm[/tags]

2 kommentarer på “Happy together”

  1. I see it.
    Klart du ska vara stolt när du får beröm! Alltid ta åt sig allt som man mår bra av.

Kommentarer är stängda.