Allmänt

Shoppingiver

Det måste vara vårsolen som sätter igång shoppinghormonerna i mig! 😉

Jag vill frossa i nya kläder och skor och allt möjligt annat jag egentligen inte behöver, baraföratt. Pengarna bränner i plånboken (OK; på kontokortet – jag har ju aldrig några kontanter nu för tiden) och jag vill bära hem kassar fyllda med Fynd.

*drar ett djupt andetag*
*och ännu ett*
*och ett till för att vara på den säkra sidan*

Jag få skaffa mig ett nytt mantra: ”Tvätten… mmm… tvätten… mmm… tvätten…” 😉 Det kan finnas ett antal Fynd i alla de kassar med ovikt tvätt som jag samlat i sovrummet. Jag brukar göra historiska upptäckter ibland: ”När har jag köpt den här?” alternativt ”Har jag redan en sådan? Då behöver jag inte köpa någon.”

(Men jag är grymt sugen på nya skor, bara det torkar upp mer runt gatorna och på gården.)

[tags]shopping, vårkläder, tvätt, fynd, skor[/tags]

6 kommentarer på “Shoppingiver”

  1. Jag har varit trött hela vintern, så nu börjar jag piggna till! 🙂

   1. Jag reagerar så väldigt mycket på bytet till sommartid. I år är det verkligen en pers. Min kropp har väldigt bra koll på tiden och jag får problem att sova, att äta och allt möjligt.

    1. Oj, det låter besvärligt! 😳
     Jag kommer ganska lätt in i rätt tideräkning, oavsett om det är framåt eller bakåt.

 1. Oh yes! Shoppingen lockar igen. Jag som trodde att jag var av med mitt shoppingberoende.
  Men tack och lov är jag frisk och redo att uppdatera garderoben!
  Har blivit några fynd bara de senaste dagarna… (dock inta skor – ÄN…)
  Dottern hjälper till att låta (mina) pengar rulla och får se och lära hur det ska gå till…

Kommentarer är stängda.