Allmänt

Solen skiner

Idag är jag på betydligt bättre humör! 🙂

Jag ska hjälpa till (en aning) på en annan avdelning, baraföratt, och så har jag viss jobbplanering att göra också – inte bara de vanliga sysslorna som jag efter X antal år kan göra i sömnen (nästan). Det gör mig alltid på bättre humör, att få göra något annat än det vanliga, även om det bara är för en liten stund.

Intresseklubben kan notera att min matsedel sprack igår, då jag inte iddes börja med några grönsaker, utan gjorde det enkelt för mig med smörgås till middag. Det är altanhänget som ställer till det. Jag vill ju sitta ute så länge som möjligt, och sedan känns det ”för sent” att börja laga middag, så det blir smörgås. Nu är det inte många dagar kvar av det vackra vädret (enligt SMHI) så snart har jag tid att stå vid spisen igen. *rycker på axlarna*

[tags]solsken, sysslor, middag[/tags]