Allmänt

Måååndag morgon

Sådärja. Ännu en helg har runnit mellan fingrarna på mig – och det gick fort! 😯

Tvätten är fortfarande orörd – fy på mig! – och dammråttorna förökar sig i rasande fart. Däremot har jag diskat, åtminstone fyllt och kört en maskin. Handdisken blev väldigt begränsad, till endast den grytan jag behövde just då (som inte rymdes i diskmasken). 🙄

Vädret har visat sig från alla sina sidor; regn, snö, sol, blåst – allt i en salig blandning. Det är som det ska vara, alltså. 😉 Snön smälter undan riktigt bra och det har inte blivit någon översvämning, inte än. I mellersta delarna av landet har de tydligt fått en rejäl vårflod, men här dröjer det till runt månadskiftet maj-juni innan vi ser om vi drabbas. Isen ligger ännu kvar på älven, även om färjan över Träsket börjat gå. (Isvägen går inte att färdas på längre.)

[tags]helg, ogjort, isväg, färja[/tags]