Allmänt

Hupp!

Sådärja! Då har jag anmält mig till en tre-träffars facklig kurs i huvudstaden under hösten/ vintern.

Kallsvetten bryter ut: jag har redan ångest över att jag inte har något att ta på mig… 🙄 Inte nog med det; jag måste ju ha tre uppsättningar nya kläder, en för varje träff! 😯

Nå, alla kläder jag redan har är ju nya för de andra, och för övrigt är det ingen som bryr sig om vad jag har på mig. Annat än jag. 😉 Det går nog bra. Jag kommer att slå knockout på de andra bara genom att visa mig! 😆

Jag mjukstartar mitt kursande lite grann, genom att åka på ett par över-dagen-kurser i L innan semestern. Det är lagom långt bort och lagom nervöst. Vem vet, jag kanske lär känna någon mer som ska på kursen i S, så jag har något bekant ansikte när jag är där? 🙂

[tags]facket, kurser, kläder[/tags]