Allmänt, Foto

Onsdagsgodis

Det låg en liten chokladkaka och väntade på mig på kontoret i morse! (Jag lade en penna så ni ser storleken.) Vår chef har varit utomlands och hade köpt med sig presenter åt oss! Jag har inte smakat den än – den ska hem och lagras i kylen först.*

Annars verkar Veckans Samtalsämne (översvämningen) vara över, för den här gången. Vi får väl se hur det blir när vårfloden från fjällen kommer, men jag tror det värsta är förbi.

Värmen håller i sig, även om en snabb regnskur drog förbi igår. Den kom så snabbt att jag inte ens hann ut på altanen innan den var över! 😯 Min torkvinda är fortfarande ihopfälld, men jag har bett A att fälla ut den när han har tid. Tvätten får torka i källaren fram tills dess.

[tags]choklad, översvämning, regnskur, torkvinda[/tags]

*) Är det fler än jag som vill ha chokladen kylskåpskall? Gillar inte när den är rumsvarm och klibbar på fingrarna.

2 kommentarer på “Onsdagsgodis”

  1. Själv gillar jag choklad som nästan är smält. Den är jobbig att äta det hållet jag med om, men smakar så gott.

Kommentarer är stängda.