Allmänt, Foto

Förkyld igen

Rekord i år: häggens blommor har redan slagit ut! Annars brukar den vänta till min födelsedag, om en vecka. (Taskig bild, men jag hoppas ni ser blomningen.)

Jag blev hostig i slutet av förra veckan och har legat däckad hela helgen + idag. Nu har jag ännu mer ont i halsen än tidigare, men får försöka medicinera mig med te & honung – universalmedlet mot förkylning. Lite feber än, som jag hoppas försvinner under natten. Jag. Har. Inte. Tid. Att. Vara. Sjuk. Just. Nu. 🙄

Jag missade lille E:s treårskalas, som jag sett fram emot och faktiskt hunnit skaffa en vettig present till. 🙁 Nåja, han får presenten när jag blivit frisk. Det kan inte hjälpas.

I fredags, direkt efter jobbet, åkte jag ner till K och åt kinamat. Sedan drack jag kaffe på maten hos syrran, så jag hann träffa K innan hon åker hem igen. Hoppas verkligen att jag inte smittat ner dem?!?

[tags]hägg, förkyld, kalas, kinamat[/tags]