Allmänt, Foto

Så kan det gå

I fredags hämtades min sålda åkgräsklippare. ”Rut & Knut” kämpade hårt med att lasta den, medan jag satt på bron och var arbetsledare (rökte och tog bilder). 😉 Sedan skickade jag foton och film till deras vuxna juniorer runt om i världen, så de ser att det ännu är kraft kvar i gamlingarna. 😆

Lördag var jag hem till Byn och drack kaffe med gräsklipparköparna från ovanstående bild. Var ju tvungen att kolla om de var nöjda! (Det var de.) Åkte färja på väg dit och trodde mig att åka färja på väg tillbaka också. Tyvärr missade jag precis färjan på väg hem, och det är för långt att vända och ta andra vägen, så jag fick lite egentid i bilen medan jag väntade en halvtimme. Önskade att jag haft städgrejer med mig, för i solskenet såg jag dammet ligga i drivor runt instrumentbrädan*… 🙄

Söndag satt jag mest och såg gräset växa (lyssnade på en bok) men tog mig i kragen och for dels ut och åt söndagsmiddag (på N den här gången), dels till C och I för att dricka kaffe på maten. De köpte nytt (gammalt) hus i vintras, och har nu börjat få i ordning uteplatsen och inomhusrenoveringen. Kul att se hur det ser ut runt tomten på sommaren – i vintras/ våras (när jag var dit senast) var det bara en massa snö överallt och dessutom kväll, så det var mörkt.

[tags]gräsklippare, färja, besök, Silvervägen, Stina Jackson[/tags]

*) Tror ni jag städade bilen när jag kom hem? Nejdå, men i väntan på färjan hade jag gjort det. Då finns liksom inget annat att göra. Jag får bära ut lite städgrejer till bilen, ifall det händer igen.