Allmänt, Foto

Avrundning

Det gick långsamt, men till slut blev det klart! Nu har jag möblerat om datorbordet, d v s vänt det åt andra hållet i samma hörn.

Jag har dessutom rensat av en hel del grejer som inte skulle vara där, plus att jag 1) dammtorkat allt och 2) märkt alla sladdar – i båda ändarna. (Lite överkurs, men det är så roligt att märka saker med min Dymo! 😉 )

Det ser väldigt rörigt ut på bordet just nu, jag har bara kopplat ihop allt för att prova få igång dator + tillbehör igen. Så småningom kommer allt att hamna på ”rätt plats” (jag har t ex inte listat ut rätt placering av högtalarna eller lampan än), innan jag fäster sladdarna.

Självklart har jag inte hållit på med det här hela veckan, det har jag gjort först idag (enligt principen ”allt som går att skjuta upp SKA skjutas upp”). Nu har jag gjort undan sista semesterveckan och jobbångesten börjar smyga sig på. Inte så mycket för jobbet, utan jag undrar hur tusan jag ska orka stiga upp på morgnarna, uppföra mig som en människa hela dagarna, och börja laga middag igen? 😳

Igår rallade jag iväg till L, med min kompis C. Ja, hon ”liftade” med mig, då hon skulle till sin dotter som bor där. Min dotter som bor där hade däremot inte tid med mammabesök den dagen, utan skulle fara direkt efter jobbet för att fiska kräftor. Jaha. *snopen*

Nå, jag fick mina glasögonbågar justerade inne i staden, sedan drog jag till shoppingområdet S. Orkade med EN affär, sedan blev det hemresa – med omvägen förbi K för att hälsa på syrran! Jag hade ju ingen tid att passa, och stannade mycket kortare än planerat i L, så jag tog mig tid att åka dit.

Jag har läst en hel del under mina lediga dagar. Vädret har varierat, men mest varit soligt, utan att vara supervarmt, som det var de första tre veckorna av semestern. Någon regnskur har vi fått, men inte alls de mängder som skulle behövas.

Trots att jag mestadels varit hemma, har jag ändå shoppat lite under semestern. Läng till vänster ser ni ett parfymstift jag köpt på Apoteket, som luktar JÄTTEgott! Det blev en favorit direkt!

Sedan har jag beställt bajssprejer i gross & parti! Jag kunde inte bestämma mig för vilken jag ville ha, utan tog en av varje. Samtliga ska provsniffas, och sedan ska jag:

  1. använda en hemma
  2. ha en i handväskan/på jobbet
  3. ge en till sonen
  4. ge en till dottern

Jag antar att det är samma hos er, att alla i familjen skiter?* 😉 Den femte sprayen är fotsvettsspray, inte till fötterna utan till skorna. Jag tänkte prova den, jag som går i joggingskor hela dagarna större delen av året. Det är bara under sommaren jag använder andra skor.

Jag höll på att få slag när jag upptäckte att det var DHL som stod för leveransen av sprejerna, då min förra DHL-leverans inte lyckades… 👿 Men döm om min förvåning när jag den här gången snabbt fick ett SMS som talade om både var jag skulle hämta paketet och vilket nummer det hade!?!** (Jag väntar fortfarande på avisering till det förra paketet…) Jag fick så bråttom att hämta sprejerna*** att jag nästan backade över en gumma med rullator när jag tog mig ut från gården… 😳

Jag har ju glömt att berätta om presenterna jag tidigare beställt (min förra DHL-leverans)! 😳

Ni har kanske också blivit nedlusade med reklaminlägg om Klipsutin på Facebook? Jag – som är flitig koftanvändare – blev förstås nyfiken och skulle prova beställa en. Eller två. OK, kanske tre… 🙄 Nu blev det en hel låda med Perfekta Presenter! De är så snygga!****

Det har förstås inte varit koftväder på hela sommaren, varken dag eller natt. Om det någon gång varit aningen svalare, har jag fortsatt vara lättklädd och bararmad för att kunna njuta av svalkan. Nå, snart är det höst och då åker koftorna fram igen, och då ska jag använda mina Klipsutin!

——–

*) Nr 3 + 4 är i förebyggande syfte – om de inte använder sprejen själva så finns den i alla fall på plats hos dem när jag kommer dit. 😉

**) Tips till Mona: det tar en dag extra för paket (inte bara med DHL, även med post eller annat fraktföretag) att ta sig ända hit upp till det avlägsna norr.

***) Jag tänkte klämma in pakethämtningen innan jag hämtade C, som stod och väntade på mig, så jag hade lite bråttom.

****) Egentligen ville jag behålla allihopa själv, men nöjde mig med tre. Resten har blivit presenter, hoppas de som fått blir nöjda!