Allmänt

Det märks

Jag kan tydligt märka att jag varit borta två dagar förra veckan. Både mailens inbox och skrivbordet är fullt av olästa meddelanden. Under förmiddagen har jag försökt få undan de mest akuta ärendena, och är ungefär halvvägs med dem. Nå, då går dagarna fort! 😉

Under helgen hade jag sysslor jag tänkt göra, men strandade totalt. Soffan har en sorts magisk dragningskraft på mig – jag fastnar på den och kommer inte vidare. Kanske den är klädd med kardborrband? 😆

Eftersom tvätten och disken inte far någonstans utan mig, får jag ägna mig åt dem ikväll istället. Det går bra att diska med en bok att lyssna på; just nu håller jag på med ”De vänsterhäntas förening” av Håkan Nesser. En typisk Nesser, med båda kommissarierna Van Vetereen och Barbarotti i samma historia!

Något är knasigt med min mail. Jag har nu blivit uppringd av den andra personen från samma företag, som mailat mig utan att det kommit fram?!? Och när den personen – precis som den första personen – försöker att maila på nytt, så kommer mailet till min inbox utan problem. *suck*

2 kommentarer på “Det märks”

Kommentarer är stängda.