Allmänt

Here we go again

Måndag. Det säger väl allt? 😉

Nå, så farligt är det väl inte – inte för mig, i alla fall. Däremot vet jag någon som brukar parkera på min gård, som försovit sig andra dagen i rad – för han hann inte komma innan jag for till jobbet. 😆

Tvätten väntar ännu på att nedburen till källaren. Jag kan inte förstå att jag inte kommer igång med den?!? Själva tvättandet brukar inte vara något problem, det är vikningen av den torra tvätten som tar emot så ini bomben.

Idag luktar jag ”vattenmelon” – en av mina billiga parfymer jag nämnde igår. Fördelen (nackdelen?) är att de inte luktar så länge. Starkt i början, sedan tonar doften bort och försvinner i fjärran. Man får vad man betalar för, men då slipper jag parfym som biter sig fast i kläderna och måste tvättas bort. Det är på gott och ont. 🙄