Allmänt

Väntan

OK, nu väntar jag bara på snöstormen som påstås ska komma under eftermiddagen/ kvällen. En eller ett par decimeter snö, sägs det – men jag tror det när jag ser det. Dessutom kommer det regn efter, så då blir det väl mest slask av allt. Om nu väderprofeterna spått rätt väder. 😉

Jag har blivit sugen att klippa av mig håret. Just nu är det ofantligt långt, typ Rapunzel. 😉 Jag vet ungefär vilken frisyr jag vill ha, även om jag inte vet hur jag passar i den. Snabbtvättad, -torkad och lättskött frisyr är nyckelorden. Det skulle inte alls vara dumt. Ifall jag ångrar mig så växer håret ju ut igen, det tar bara några år att få det så här långt. 😆 (Det växer ca en decimeter/ år.)

Jag var sent ute med middagen igår. Dessutom var det en låda som skulle stå en timme i ugnen. Jag var helt utsvulten innan maten stod på bordet och hade inte tid att låta den stå och ”samla sig” när jag tagit den ur ugnen. Ni vet, om maten får ”samla sig” så sugs den mesta vätskan in i hårdvaran, så det inte rinner/ droppar när man äter. Dessutom hinner maten svalna en aning, så jag inte bränner mig i gommen – igen… 😳