Allmänt, Foto

Intensiv helg

Helgen har varit intensiv, då B och familjen kom på besök med övernattning. Även A stannade och övernattade, eftersom han hade kvällspass på lördagen och skulle börja tidigt på söndagen – och det var glashalt på vägarna. Så jag hade hela familjen samlad under ett och samma tak, myspysigt!

Lördag kväll var jag barnvakt, och det gick så bra. Även om pojkarna varit inomhus större delen av dagen, p g a halkan, så gjorde de av med all överskottsenergi (utan att något gick sönder) innan vi gick och lade oss. Eller ”vi” är inte riktigt rätt, jag fuskade och steg upp igen när de somnat. 😉

Jag hade ju tidigare köpt ett par nya spel, så vi provspelade ett aktivitetsspel under lördagen, pojkarna och jag. Väldigt enkelt spel – dra ett kort och gör det som står på kortet. Vi fick alla, både vuxna och barn, ett gott skratt när jag skulle hoppa som en känguru! 😆 Just att hoppa är inte lätt med min vikt och dåliga knän, men jag kanske fick en halv centimeter luft under fötterna. Mycket underhållande för alla inblandade! 😆