Allmänt

Hemma igen

Efter en ännu hårdare kursdag, tog det inte mindre än två timmar att köra hem! 😯

I vanliga fall kör jag den sträckan på en dryg timme, men nu är det optimalt fuktigt och mörkt. Jag är verkligen ovan att köra i mörker, men upplevde inte att jag var speciellt långsam. Det var inte bara jag som låg 90 på 110-väg, det låg ett pärlband av billysen före mig – inte bara bakom mig. 😉

Det blev ett par rökpauser och ett pizzastopp längs vägen också, innan jag kom hem och möttes av en Upprörd Katt. A hade kattvaktat före & efter jobbet, men hon hade ju fått sova ensam. Skandal! 😉

2 kommentarer på “Hemma igen”

  1. Jo just det där med fukt gör att det blir extra mörkt på vägarna. Asfalten blir som ett mörkt hål som liksom suger i sig ljuset.

    1. Och all mötande trafik efter de större vägarna gör att man bara kan använda halvljuset. Förhoppningsvis kommer det snart snö och lägger sig, så blir det lite ljusare!

Kommentarer är stängda.