Allmänt, Foto

Söndag

Solen visade sig igår, för första gången på hela november! Härligt! Jag blev så pigg att jag åkte hem till Byn och hälsade på A, och kollade på hans nyrenoverade vardagsrum.

Sedan åt jag middag på N, tvättade bilen på OK/Q8 och åkte hem. Glömde handla, men jag får väl fara idag istället. *rycker på axlarna* Annars ägnar jag mig åt den smutsiga tvätten idag, då det jag tvättade förra helgen bara var det mest akuta som jag behövde till resan.

Eftersom jag tvättat bilen, kunde jag kosta på mig att tvätta jackan idag. När jag tog ut den ur maskinen, rann det floder av vatten från den… Jag har rensat luddfiltret från den smörja (Klädludd? Katthår? Mitt eget hår? Vem vet?) som stockat igen filtret och hoppas att den centrifugering jag slog igång ska göra jackan mindre blöt. Tanken är att jackan ska hinna torka innan det blir för kallt för att använda den.

Det hr varit plusgrader och varmt hur länge som helst, men idag vände det: -1 grad när jag kollade på termometern, och då torkar det upp (eller fryser till) längs grusvägen till Byn. Jag ska dit nästa helg, då vi ska fira både en 60-åring och en 70-åring! 🙂

Jag har kört igång provsmakning av julkolorna: de med gult papper smakar ingefära, de med genomskinlig röddekorerad plast smakar pepparkakssmet och de polkagrisrandiga smakar polkagris. 😉