Allmänt

Jämnt och fint

Det är jämn och fin temperatur idag: 21 grader både inne och ute. 😉

A har hastat förbi och skottat gården åt mig under lunchen. Själv har jag bytt påse i dammsugaren och ska alldeles strax köra igång den. Skåpet med lunchburkar är (äntligen) rensat, liksom köksbänken.

I kylskåpet leker matvarorna Tetris med varandra, och jag hoppas varje gång jag öppnar kylskåpsdörren att inget ska trilla ut.

Julmusiken igår var stämningsfull. Kyrkan var knökfull, men vi satt bra till för att se och höra kören. Vi träffade flera bekanta också, så farbror K var så nöjd. 🙂

Vi åkte med HK-bussen (handikapp-bussen, alltså) både dit och tillbaka. Den kördes av min nya granne, killen i familjen som köpt huset nedanför mitt! Renoveringen är inte klar än, men han trodde att de kanske kan flytta in i februari. Planen var först att hinna in till jul men det gick inte.

Jag funderade och kom på att vi flyttade in i det här huset för exakt 28 år sedan (igår, alltså)! Två dagar före julafton 1990 lastade vi in våra flyttkartonger genom dörren. Åren har gått och mycket har hänt sedan dess.

Den senaste goda nyheten jag fick var att B och A blivit husägare! De har lagt bud på ett hus i L och fick det! 🙂 Det är både roligt och spännande, men väldigt behövligt och efterlängtat – av de båda. De bor trångt i nuläget.

UPDATE

Då gossarna nu är på väg hit (med mamma och bonuspappa, förstås) så passar jag på att önska mina läsare en riktigt God Jul, tills jag har tid att uppdatera här igen! *vinkar*

2 kommentarer på “Jämnt och fint”

Kommentarer är stängda.