Allmänt

Efter helgen

Så var det måndag igen. Helgen har bara susat förbi, även om jag inte gjort något särskilt. Kommit igång med tvätten, handlat & lagat mat, lyssnat på Peter Robinsons ”En hängiven man”*, sovit framför TV:n… A har jobbat hela helgen, och varit förbi på mat ett par gånger. 😉

Jag har skyndat mig som en galning hela morgonen, för att inte missa ett möte som var inlagt kl 08:00 (en måndagmorgon!?!) (det borde vara straffbart…) – och så var mötet inställt! ”Har du inte fått mailet om det i fredags?” Näää, det hade jag inte. 🙁

Nåja, nu är jag uppe och igång! Idag småsnöar det lite grann – kallsnö, precis som tidigare. Min gård är dock föredömligt skottad, av en traktor, då jag till slut tog mig i kragen och ringde efter hjälp. A och jag är så förvånade: det blev inga drivor?!? Han som skottade måste ha haft en lastbil i maskopi, för det blev inga drivor där jag väntat mig dem.

Jag har (i lördags) skottat plattgången upp mot bron, och själva bron. Det var – förstås – ordentligt fasttrampad snö på trappstegen, men med en bok i öronen och en skyffel i handen fick jag bort knölarna till slut. Vädret var härligt; soligt och inte mer än ca -9 grader (där solen låg på)! Jag fick ju nästan vårkänslor! 😉


*) Det är den andra boken han skrivit om kommissarie Banks, men den har inte tidigare varit översatt till svenska. Det blir lite tidshopp när de gör så med serien, men samtidigt är Banks alltid Banks, oavsett när boken är skriven. 🙂