Allmänt, Foto

Som vanligt

Jag har förstås skjutit upp veckohandlandet till idag, och kan faktiskt tänka mig att skjuta upp det ännu längre. Det beror på att allt jag har på matsedeln denna vecka redan finns hemma i kylen. Ja, det kommer förstås att behövas mer potatis till paltkoket, men det blir inte förrän på fredag. Innan dess har jag nog hunnit handla. 😉

Gårdagens middag (ugnskotletterna) blev inte riktigt vad jag väntat mig, men de går att äta – inga problem med det! Jag hade bara väntat mig lite mer sting i smaken, men vet nu att jag får krydda extra nästa gång. Det var i alla fall jättegott att (för en gångs skull) äta något med paprika i! A gillar/ tål inte paprika, så jag brukar utesluta det när risken finns att han ska få någon lunchburk av mig. Just nu är han långledig, så jag kan äta precis vad jag vill utan att behöva tänka på någon annan.

Jag berättade ju tidigare att jag beställt ett paket med kläder, framför allt en fluffig fleecemorgonrock. När paketet kommit, fick det – som vanligt – stå och mogna några dagar innan jag alls öppnade det, då jag inte hade bråttom att komma åt det som var inuti. Så öppnade jag paketet – och det visade sig att jag beställt inte mindre än TVÅ morgonrockar!!! 😳

Jag har varit lite snabb på ”Köp”-knappen, och råkat lägga till samma morgonrock två gånger i beställningen. En i början av listan, en i slutet av listan, med en massa annat emellan så jag hann glömma att jag redan hade lagt en i ”varukorgen”. Hupp! Nu måste jag göra den jobbigaste biten av att beställa kläder online: packa ner den ena morgonrocken och returnera den… *djuuup suck* Att beställa går bra, att returnera är ett snudd på oöverstigligt hinder, eller hur? 😉