Allmänt, Foto

Muggkupp

Nu finns det bara två kaffemuggar kvar, av dem vi för flera år sedan fått från facket. De är hett eftertraktade men förrådet behöver fyllas på. Efter en idé från en medlem, ska vi köpa massor med nya muggar och byta ut alla gamla muggar i fikarummet – alla kaffemuggar kommer att bli fackmuggar! Ett utmärkt sätt att synliggöra sitt varumärke! 😉

Jag håller på resonera med den lokala reklamfirman, och ska åka dit (när jag har tid) för att kolla utbudet av muggar. Det är viktigt att de är i rätt storlek, och framför allt av rätt kvalitet. Inga billiga muggar som blir svarta inuti när man rör runt med skeden. Sådana slänger jag bort när vi har köksveckan och ingen ser vad jag gör…

Japp, jag är bara anställd för att dricka kaffe. Jag var/är inte tillräckligt snygg för att bli anställd för mitt utseende, men kaffe kan jag! 😆