Allmänt

Borde verkligen

Jag borde verkligen ta upp den rena och torra tvätten från källaren. Nu är jag så långt ner i högen med tröjor-jag-inte-borde-använda-men-ändå-har-kvar att jag borde skämmas. 😳 Läge för en utrensning, verkligen! Dagens tröja är ännu fulare än den skitbruna jag hade förra veckan…

Haha, igår på jobbet var Någon och nyfiknades (finns det ett bättre ord?) när jag satt ensam i konferensrummet och kollade på min mobil, medan de andra från mötet var och fikade. Jag gav avsiktligt undvikande och vilseledande svar*, för h*n har inget med saken att göra. Då får h*n istället tycka att jag är en bitch – så gärna, så! 😈

B ringde igår, och vi surrade bort en dryg timme (!) i telefonen. Hon och A har fullt upp med renoveringen – och under den kommande helgen flyttar de in! 😯 Det är fortfarande massor kvar att göra, men de blir av med lägenheten, så det är bara att försöka hinna klart så mycket som möjligt denna vecka. Köket är den största stötestenen, då både vatten, avlopp och el måste flyttas för att hamna på rätt ställen.

Idag sitter jag med en extra dator på skrivbordet. Vi lånade en laptop förra veckan för att använda under GDPR-mötet, och nu återstår bara att ta bort våra filer och lämna igen den. Jag hade totalt glömt bort att jag hade lånedatorn, tills min blick föll på den i morse. 😳 Det var inte jag som lånade den, utan jag fick ta över den när vår chef drog till ett annat möte – det är därför jag inte kommit ihåg att den var lånad.


*) Personen i fråga älskar att dra förhastade slutsatser och sprida felaktigt skvaller om sådant som inte är dennes angelägenheter.