Matsedel

Matsedel v 13

Måndag
Köttfärslåda

Tisdag
Kyckling m ris o sås

Onsdag
Köttfärslåda

Torsdag
Grillkorv m bröd

Fredag
Korvgryta

Ungefär så här kommer veckans matsedel att bli. Det kan bli omflyttningar mellan maträtterna, och eventuellt plockar jag upp lasagnen från frysen. Vi får väl se hur länge k-färslådan räcker. 😉

UPDATE
Tusan också! Jag glömde att det är våffeldagen idag! 😯 Nå, jag åt våfflor i fredags, och det kan bli fler på söndag, så jag låter bli att planera in några egengräddade våfflor den här veckan. Det beror lite på vädret, också. Jag gräddar dem helst ute på altanen, men då ska det vara fint väder.

2 kommentarer på “Matsedel v 13”

 1. Hade tänkt göra vofflor igår. Men så kom jag på att jag nog slängde mitt våffeljärn förra året !!????
  Tur att jag kom på det INNAN jag vispat ihop smeten…
  Mitt gamla järn var SÅÅÅ bra – så jag vill inte ha något nytt.
  Men elsladden hade gett upp efter 50 år…

  Måste nog gå till grannen och få (låna) mig ett järn.

  1. Jag saknar mitt gamla våffeljärn: elektriskt med gjutjärnslaggar, och fem hjärtan. Mitt nya (dubbla!) har teflon (eller liknande) och fyra hjärtan per våffla. Men det duger, jag gör inte våfflor överdrivet ofta.

   Jag minns inte om jag köpt det själv eller om jag tvingat/ önskat det av juniorerna…

Kommentarer är stängda.