Allmänt

Husesyn

Jag har passat på att gå husesyn hos B och A under min semester. I söndags åkte jag ner till L och hittade faktiskt till villan utan svårighet.

Jag gick mest bara sunt och sade: ”Ljus! Luft! Rymd!” överallt, för med fyra sovrum och diverse andra utrymmen, har de gott om plats. Det enda smolket i glädjebägaren var att tomten var helt täckt av ett jättelikt snöberg (p g a takskottning) så det tar ett tag innan allt tinat fram, så vi får se hur det ser ut, egentligen.

Annars har jag varit väldigt lat under mina semesterdagar. Det ser mycket värre ut nu hemma hos mig, än innan jag tog ledigt. Konstigt? Någon måste smyga sig in på nätterna och gräva om – dra fram disk, lämna dammråttor i hörnen, etc? 😉

Jag hann knappt in på kontoret i morse, så började telefonen ringa. Ha! Jag prickade in ledigheten precis, för nu är det full rulle igen. Vilken tur jag är populär! 😆

Däremot är ett möte jag var inbokad på inställt, för andra gången i rad. Få se om det någonsin blir av, för med många medverkande är det alltid någon som har hunnit planera in annat under den dag mötet flyttas till. Den som lever får se. *rycker på axlarna*