Allmänt, Foto

Lyckad

Ha! Jag lyckades göra lite nytta, i alla fall, trots att ingen bett mig fixa det. Det var inte ens mitt ärende, men när jag råkade se det, insåg jag att det fanns förfärliga felaktigheter som måste rättas till. Det gjorde jag på direkten, så nu blir säkert den som ”äger” ärendet sur – men det skiter jag i. Den som äger ärendet måste inse att man inte kan lämna ifrån sig ofärdiga saker.

Vädret idag är bedrövligt. Snö i luften, som blir regn när det nuddar marken/ bilen. Slask och blask, men det är väl det som kallas aprilväder. 😉 Vi  har fortfarande kvar snö, men den krymper snabbt bort. Jag ser t ex vilken skillnad det blivit på plattorna framför bron; tidigare var det en hårdtrampad limpa av snö och is, nu är det nästan helt framtinade plattor. Jag har inte ens behövt sanda där i år?!? 😯

Nu ser man plattorna!

Jämför med tidigare – inte så länge sedan!

UPDATE
Jag fick inte skäll, utan beröm, för att jag uppmärksammat att ärendet inte var helt färdigt! 🙂 Senare var jag och ”stökade till” i en annan medarbetares grejer, men hon blev också bara glad att jag hjälpt till! 🙂