Allmänt

Bättre och sämre dagar

Ni känner ju till att det finns både bättre och sämre dagar, i olika avseenden. Idag har jag en sämre dag, men kämpade mig iväg till jobbet i alla fall. Det blir nog bra, det här, när jag väl kommer igång.

Vilken tur att det är fredag! Och vilken tur att jag stoppade mycket broccoli i maten igår *fnissar* så det blev gott om rester: nu slipper jag laga middag ikväll! Återstår bara (”bara” 🙄 ) att handla inför helgen, så är allt klart.

Den här helgen blir lugn, eventuellt lite rännande, men inget väntat besök. Nästa helg, som är påsk, blir det både rännande och besök – förmodligen rännande med besöket. 😉

Våren tränger sig på, sakta men säkert. Kalla nätter och soliga dagar gör att snön börjat ge med sig. Jag har fortfarande vinterdäcken på bilen, då det inte är för sent för ett rejält snöväder än.

På tal om snö, så har vi fått mycket mindre snö den här vintern än förra vintern. Då var det flera tak som rasade in, runt om i länet – på lador, förråd och ladugårdar – p g a snötyngden. Jag fick skicka upp A på altantaket för att skotta bort snön, då jag var rädd att få altantaket i huvudet. I år har det inte behövts.

Jag var på ett möte igår. Där var ett par deltagare som jag inte sett på flera år, men jag blev nästan chockad att se dem: så gamla och härjade de blivit! 😯 De är flera år yngre än mig, men såg verkligen ut att ha slitit hårt under de år som gått sedan vi senast sågs.

Nu är det inte helt rättvist att jämföra dem med de ”gamla vanliga” deltagarna, som jag varit på möten med då och då under årens lopp. Där har jag hunnit med i åldrandet. Jag antar att de jag tyckte såg slitna ut, tyckte jag såg sliten ut. Det slår ju åt båda håll. Jämlikt och rättvist! 😆