Allmänt

Vårsol

Solen har verkligen kommit till sin rätt under helgen! Lördag tog det ett tag för den att komma fram, men sedan har den lyst från en klarblå himmel lördag eftermiddag och hela söndagen. Få se om det finns kvar något skoterföre till påsk? Inte för att jag ska iväg med skoter, men det finns ju andra som vill.

Jag var hem till Byn i lördags, så nu är bilen alldeles lerig. Inte helt oväntat, då det är grusväg de sista kilometrarna. Nåja, det går ju att tvätta bort. Någon gång. 🙄 Eftersom jag mest troligt ska dit under påsk också, ids jag inte tvätta bilen än. Mest beroende på att jag inte kan dra ut min egen slang ur källaren och tvätta av värsta leran hemma på gården – det är för mycket snö i garagenedfarten.

Ha! Det känns fel att säga det, men jag njuter av att somliga fått bita sig själv i svansen efter personens hysteriska agerande förra veckan. Ah, det är rena Game of Thrones här på jobbet ibland (säger hon som aldrig sett ett enda avsnitt av serien, men ändå inte missat att den sista säsongen börjat). Tyvärr skickades en oskyldig medarbetare att utföra ärendet idag – jag som laddat hela helgen! 😈

Jag har lyssnat på ”Svarta hunden” av Stephen Booth under helgen, men är inte riktigt klar med den än. Det är den första av böckerna om poliserna Ben Cooper och Diane Fry, och jag misstänker att den står i bokhyllan i sovrummet… 🙄 Jag har totalt glömt bort vad den handlade om – den har några år på nacken – och är både behaglig och spännande att lyssna på.

Bry er inte om att jag lyssnar på böcker jag redan läst för länge sedan (jag har fler gamla Booth-deckare i min app), det kostar ju inget extra! Jag har säkert nämnt tidigare att jag är helnöjd med min läs&lyssna-tjänst, och försöker nu få dem att plocka in en del böcker jag saknar i sortimentet. Ja, det skadar inte att tipsa dem – det finns säkert fler än jag som väntar på vissa titlar!