Allmänt

Drömtillvaro

Jag är i ett stim av drömmar nu. Oftast kommer jag inte alls ihåg vad jag drömt när jag väl vaknat på morgonen, men nu kommer jag helt plötsligt ihåg flera saker jag drömt under de senaste nätterna.

Allt är inte bara rosenskimrande, en del riktigt obehagliga detaljer poppar plötsligt upp i skallen på mig. Jag vet inte om det säger något om mig eller min omgivning, men det är oftast jag som råkar ut för – eller gör – de obehagliga sakerna… *kallsvettas*

Jag ska inte ge mig på drömtydning, men det är (i drömmarna) ganska ofta så att jag jobbar med mina nuvarande kollegor, men på mitt tidigare jobb. Dessutom är juniorerna oftast små/ halvstora i drömmen, om de alls är med – även om drömmen utspelas i nutid.

Det går inte att, på ett begripligt sätt, beskriva allt som jag upplever under nätterna. Vissa drömmar minns jag bara bitar av, andra blandas ihop när jag tänker tillbaka på dem. Ju mer jag försöker minnas, desto längre ner i minnet försvinner de. Det enda jag kan vara riktigt säker på, är att drömmen alltid slutar med att jag äntligen hittar en toalett. 😆

Månntro om det har med fullmånen att göra? Jag kollade på månen igår och såg att den är nästan full (på fredag, enligt månkalendern jag googlade fram).