Allmänt, Foto

Ovanligt

Jag fick (förstås) en blomma av mina kollegor igår. Vi brukar alltid uppvakta varandra på födelsedagarna, så jag visste precis vad som väntade – bara inte när. 😉

Ännu en dag lyckades jag skrapa ihop mat hemma, så jag slapp fara och handla efter jobbet igår. Men idag är det dags! Däremot ska jag inte åka till affären direkt, utan far hem och äter min lunchburk först. Då kanske jag inte köper med mig så mycket slisk (kakor, godis, glass) hem…

För flera år sedan gav jag upp kampen mot gräsmattan, och har tvingat A att klippa den åt mig. Nu vägrar han och menar att han har nog med att klippa sin egen gräsmatta – den är faktiskt mycket större än min. Däremot har han puffat för att jag kan använda mig av en M, som startat eget i hjälpa-till-branschen. Sagt och gjort, jag ringde denne M igår och får eventuellt* klippt gräsmattan på torsdag! Det gör inget att det kostar, det är lätt värt varenda krona.

Det ovanliga jag nämnde i rubriken är att jag under några dagar har bytt plats på jobbet. Både avdelning, dator och uppgifter är annorlunda. Det som stör mig mest är tangentbordet på den dator jag lånat. Den har ett ”ergonomiskt” tangentbord, lite böjt och med tangenterna liksom ”på snedden”. Jag skriver fel hela tiden och får kolla allt jag gör. 🙄

Stackars B, när hon kommer tillbaka från semestern – jag har flyttat runt och bytt ut saker för att få skrivbordet som jag vill. Hon kommer att få ett hårt jobb med att ställa allt till rätta igen efter mig!


*) Det beror på vädret, då det verkar bli regn i flera dagar nu. Han hade flera i kö före mig, också. Fördelen med min tomt är att jag inte har några planteringar eller rabatter – bara buskar och min torvblocksrabatt som är omöjlig att köra över. Även om det skulle behövas. 😉

2 kommentarer på “Ovanligt”

  1. Grattis i efterskott! På vårat jobb får vi minsann inga blommor. Bara om vi fyller jämt.

    1. Tack! 🙂
      Det är alltså bara vi på min avdelning som uppvaktar varandra, jag vet inte hur de andra gör.

Kommentarer är stängda.