Allmänt

Klämfredag

Det är extremt lite folk på jobbet idag, precis som jag väntat mig. Jag är förstås på plats, eftersom jag lovat att vara det så B & B skulle kunna åka på semester tillsammans. (De är systrar och har dessutom ytterligare två systrar med sig på resan.) Den lediga dagen igår har satt sig i kroppen, på så vis att jag verkligen fick kämpa ordentligt för att ta mig upp och iväg i morse. *pust*

Nå, jag ska inte klaga. Jag gillar ju regnväder och har suttit ute på altanen en alldeles för lång stund i morse, bara för att njuta av regnsmattret mot taket. Vädret har förstås del i att jag var segstartad i morse. Gissa om jag skulle vilja vara katt en sådan här dag. Froppisen har inte gått i närheten av altan- eller ytterdörren idag, utan höll på att bädda in sig under täcket i sängen senast jag såg henne. 😉

Det blev inga pannkakor igår. Dels iddes jag inte, dels hade jag glömt köpa ägg. Jag får åtgärda saken idag, och handla när jag far hem efter jobbet. Utemöblerna står fortfarande inomhus, så våffeljärnet får stanna i kartongen. Tror jag. Jag får se vad jag beslutar mig för, när jag väl kommer till skott. 🙄

2 kommentarer på “Klämfredag”

  1. Det var fler som jobbade 🙂

    Men lugnt så jag petade i en inventering och hann med klippa gräset hemma på arbetstid osv. Sen fick jag åka och programmera om Hebbe (lelle).

    1. Man behöver lugna jobbdagar också, emellanåt, så man hinner ikapp med smått & gott.

Kommentarer är stängda.