Allmänt

Lunchtime

Lunchen idag blir lite spartansk: yoghurt och smörgås, men det är för att jag sparar lunchburken med resterna från gårdagens middag till middag idag. Lunchburken blev alltså en middagsburk istället. 😉

Helt plötsligt blev jag uppbokad med annat än de vanliga sysslorna imorgon, precis vid lunchtid. *gaahhh* Jag, som är helt utsvulten vid lunchdags! 😳 Hoppas jag inte biter någon…

Det bästa med att gå hem och luncha, vilket jag gör de flesta dagar, är att jag får lyssna på min bok i lugn och ro. Bara froppisen som vill prata med mig, och henne kan jag hantera. Då och då dyker A upp vid lunchtid, beroende på hur han jobbar, men ofta är jag själv. Jag och en bloddrypande deckare. 😉

Jag är nu inne på min sista Tess Gerritsen för den här gången. Jag har börjat med att lyssna på nr 7 av hennes böcker om Rizzoli och Isles, och har nu sakta men säkert gnetat mig igenom de sex tidigare, i rätt ordning. Bara halva nr 6 kvar att lyssna på, sedan måste jag hitta något nytt.