Allmänt, Foto

Lite trevligheter

Under helgen har det inte bara varit sorg, utan även en del glädje. Främst för att B med familj var hos A, så jag kunde åka dit och umgås med gossarna. De är för små för att begripa det här med döden, så vi roade oss med annat, bl a skattjakt.

Dessutom var vi på besök till B och R som precis hämtat årets smågrisar. De föder upp grisar under sommaren och slaktar dem när det blir höst. Det här är två lyckliga grisar, som grävde upp grishagen för fulla muggar! Se på de små lyckliga trynen som får böka runt! 🙂

B och K var också till Byn, så vi kunde träffas där, allihopa. Det är synd att det blev träff med K under så sorgliga omständigheter, men man får ju inte bestämma allt.

På tal om sorgliga omständigheter, så har jag berättat åt mina kollegor hur läget är. Jag hade inte ens hunnit tala om att syrran var sjuk, för det var gott om tid. Trodde jag. Nå, jag har huvudet fullt med ”praktiska jobbsaker” jag använder för att tränga undan de svåra tankarna – dem får jag ta itu med när jag kommit hem.