Allmänt, Foto

Sådärja!

Helgdrickat är fixat! Yeee-haah! 😉

Självklart dricker jag bara alkoholfritt och tycker vårt lilla Systembolag har ett hyfsat stort utbud av de sorterna, fast kundunderlaget inte är så stort. Det här rosévinet har jag testat förra sommaren, och det är helt OK. Egentligen är jag inte så förtjust i rosé, men som sommardrink passar det bra.

Det var skolavslutning förra veckan. Jag tänkte på de stackars barn som går en sommar av ångest över föräldrarnas supande till mötes. Inte nu för att jag kan peka ut några, men visst finns det sådana barn – i alla samhällen och alla samhällsklasser. Det kan finnas barn som bara äter ett mål lagad mat om dagen – i skolmatsalen…

Ju äldre jag blir, desto mer låter jag som morsan. 😉 Det här är något väldigt typiskt henne; att oroa sig för barn som far illa. Klockrent! 😆

6 kommentarer på “Sådärja!”

    1. Visst blir man det, men just det här är verkligen som om morsan skrivit det själv! 😆

    1. Tack för tipset! Jag ska kolla om den finns här, annars kan de säkert beställa hem den.

Kommentarer är stängda.