Allmänt

Operation utrensning

Igår orkade jag inte ta itu med saken – var helt slut efter en heldag i det syretömda sammanträdesrummet* och kollapsade direkt jag ätit middag. Ikväll måste jag gräva i saker och ting…

Det luktar mögel någonstans i köket! 😳 Om det kommer från mina uppsamlingskärl, så är det Någon som stoppat dit något som inte är urdiskat/ uppsköljt – och det är INTE jag. Om det inte kommer från kärlen – varifrån kommer det då??? 😯

Jag känner lukten ibland, men kan inte komma på varifrån. Planen är att köra bort mina återvunna sopor ikväll, för att minska sökradien. Risken finns att jag kommer att hitta ett lik under kökssoffan** då froppisen dragit in råttor tidigare under hösten. Nu är det för kallt (?!?) för henne att gå på råttjakt – hon går knappt ut över huvud taget.

Min matsedel har – förstås – drastiskt förändrats, både p g a uteblivna varor och utebliven lust att laga mat över huvud taget. Vad jag vet just nu är att till helgen blir det lax, men fram till dess får jag se vad jag ids laga till. Om jag ids laga till något alls. Yoghurt och smörgås är ju lättlagat och ger minimalt med disk. 😉


*) Något blev väldigt fel. Vi var två ”gäng” som samlades. Det ena var ungefär 5 personer och hade det största rummet, det andra (där jag var med) var typ 14 personer och satt nästan i knät på varandra i ett litet rum. Det mindre gänget var dessutom bara med i två timmar, medan vi andra höll på hela dagen.

**) Det gäller att ta mig så långt ner att jag kan kika in hela vägen till väggen under kökssoffan, inte bara slafsa förbi med dammsugaren utan att kolla ordentligt vad som är där. Ner kommer jag alltid, men jag ska ta mig upp också… 🙄